Kinderergotherapie

Mijn naam is Monique Mollink en ik ben geboren in Luttenberg. Sinds maart 2007 heb ik een Kinderergotherapie Praktijk in Raalte

In juni 2000 ben ik afgestudeerd aan de 4 jarige HBO opleiding Ergotherapie te Amsterdam. En sindsdien heb ik op verschillende werkplekken (Kindergarten in Uedem, IJsselmeerziekenhuis in
Lelystad, Revalidatiecentrum het Roessingh in Enschede en het revalidatiecentrum de Vogellanden in Zwolle) gewerkt met alleen kinderen tussen de 0 en de 18 jaar.

Sinds juni 2017 werk ik volledig (5 dagen in de week) in mijn praktijk.

Inmiddels ben ik helemaal gespecialiseerd in de neuromotorische rijpheid van het brein. Door middel van verschillende opleidingen heb ik mijn kennis hierover vergroot. En ik mag me dan ook Kinder-Ergotherapeut, SI-therapeut, INPP-therapeut en Mesker-therapeut noemen. Ik blijf me continu verdiepen in de materie en doe tevens onderzoek naar de mogelijkheden van de neuromotorische rijpheid van het brein.

Ook ben ik regelmatig op het Schoapie te vinden, hier observeer ik kinderen en begeleid de medewerkers en ouders, om ervoor te zorgen dat hun kind zo optimaal mogelijk kan leren en ontwikkelen. Ook geef ik daarom regelmatig scholing.

Mijn passie ligt dan ook in het begeleiden, behandelen van kinderen, ouders en iedereen die met deze kinderen werkt, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat deze kinderen zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen! Dat is toch geweldig wanneer we dat samen voor elkaar krijgen!

Enthousiast geworden?