Vacature Pedagogisch professional

Geplaatst op: 5 apr 2024

Pedagogisch professional specialistische kindzorg de Bloemenweide
onderdeel van kinderopvang ’t Schoapie – Mariënheem – 20-36 uur

Ga jij samen met ons team de uitdaging aan? Ben jij er niet vies van om met je laarzen in de modder te staan en kun jij kinderen/jeugdigen een veilige omgeving bieden waarin ze zichzelf kunnen en mogen zijn? Solliciteer dan op onderstaande functie! Binnen onze specialistische kindzorg de Bloemenweide zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste en gedreven pedagogisch professional voor de specialistische BSO en de tienergroep.

Wat ga je doen?
Als pedagogisch professional op de Bloemenweide draag je gedurende de (mid)dag bij aan de ontwikkeling van de kinderen/jeugdigen. Je organiseert, begeleidt en verricht activiteiten samen met de kinderen/jeugdigen volgens een zorgplan. Als pedagogisch professional heb je veel vrijheid in de invulling van de dag en het organiseren van verschillende activiteiten. Deze activiteiten kunnen zowel op als buiten het terrein plaatsvinden. Zo ga je de ene dag op avontuur met de bus/bakfiets naar het bos en rijdt je de volgende dag op een tractor door het weiland of ben je samen met de kinderen/jeugdigen aan het werk in de moestuin waarbij er van de eigen gekweekte groenten een heerlijke soep gemaakt wordt op een eigen gestookt kampvuurtje!

Jij als pedagogisch professional zorgt voor een goede balans tussen het aanbieden van ontwikkelingsstimulerende activiteiten en voldoende momenten om te ontspannen/ontprikkelen. Hierbij speel je gemakkelijk in op de behoeftes van de kinderen/jeugdigen en daag je ze uit om net dat stapje buiten hun comfort-zone te zetten. Je observeert, stimuleert en rapporteert en neemt deel aan interne besprekingen. Samen met betrokkenen wordt er passende en verantwoorde hulp georganiseerd, waarbij je zelf de zorgplannen ontwikkelt en er sprake is van educatief partnerschap, je staat dus volop in contact met kinderen/jeugdigen en hun ouder(s)/verzorger(s).

Specialistische kindzorg de Bloemenweide
De specialistische kindzorg bestaat momenteel uit drie groepen. Een groep in de leeftijd van 2 tot en met 5 jaar (jonge kind), een groep in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar (specialistische BSO) en onlangs is er ook een tienergroep (12+) geopend! De doelgroep van de Bloemenweide kenmerkt zich vaak door kinderen/jeugdigen met verschillende problematieken en hulpvragen op verschillende/meerdere ontwikkeldomeinen. Er wordt om die reden dan ook multidisciplinair samengewerkt met verschillende professionals.

Aandacht voor jou

 • Een contract van minimaal 20 uur; verdeeld over meerdere dagen
 • Salaris volgens kinderopvang in schaal 7, inpassingnummer afgestemd op jouw kennis en ervaring
 • PPGM-pensioenopbouw
 • Vakantiegeld
 • Eindejaarsuitkering
 • Reiskostenvergoeding

Verder staat er een enthousiast en gedreven team op jou te wachten!

Wat breng je mee?

 • Een HBO-diploma Social work/Pedagogiek
 • Bij voorkeur een SKJ registratie of de mogelijkheid hiertoe
 • Het vermogen om cyclisch en systeem gericht te werken, het overzicht te houden en te signaleren
 • Je staat stevig in je schoenen en kan gemakkelijk schakelen in verschillende situaties
 • Ervaring in verslaglegging
 • Relevante kennis/ervaring in het ontwikkelingsstimulerend werken met uiteenlopende problematieken
 • Dat je op zaterdag inzetbaar bent
 • Openheid, leergierigheid, flexibiliteit, deskundigheid en aanpassingsvermogen

Wie is ’t Schoapie?
Specialistische kindzorggroep de Bloemenweide is een onderdeel van kinderopvang ’t Schoapie. Een pek waar bijgedragen wordt aan de ontwikkeling van kinderen/jeugdigen in een prachtige buitenomgeving, waar je hen ziet genieten van de dieren, natuur en het avontuur! Een omgeving die iets unieks toevoegt aan de ontwikkeling en waar er zoveel mogelijk kind volgend wordt gewerkt: ‘goed kijken en passend aansluiten’. Het belang van het kind staat altijd centraal.

Enthousiast? Solliciteer dan nu!
Stuur vandaag nog een mail met cv naar silvia@schoapie.nl, o.v.v. sollicitatie medewerker kinderopvang. Vacature staat open tot  uiterlijk 16-04-2024. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk. Bel Silvia Nikamp. Tel: 06 22168668.

Volgende BlogKukelekuuuuuu!

Vorige BlogUitnodiging