Vacature pedagogisch medewerker

Geplaatst op: 25 jul 2023

Pedagogisch medewerker specialistische kindzorg de Bloemenweide (onderdeel van kinderopvang ’t Schoapie) – Mariënheem – 18 – 36 uur 

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen in een prachtige buitenomgeving, waar je hen ziet genieten van de dieren, de natuur en het avontuur? En ben jij toe aan een (nieuwe) uitdaging? Binnen onze specialistische kindzorg de Bloemenweide zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven pedagogisch medewerker voor met name de specialistische BSO en de tienergroep en op invalbasis voor de specialistische kindzorggroep het jonge kind.

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker op de Bloemenweide draag je gedurende de dag bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Je organiseert, begeleidt en verricht activiteiten samen met de kinderen volgens een zorgplan. Je observeert, stimuleert en rapporteert en neemt deel aan interne besprekingen. Samen met betrokkenen wordt er passende en verantwoorde hulp georganiseerd, waarbij je zelf de zorgplannen ontwikkelt en er sprake is van educatief partnerschap, je staat dus volop in contact met kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s).

 

 

Specialistische kindzorg de Bloemenweide
De specialistische kindzorg bestaat momenteel uit twee groepen. Een groep in de leeftijd van 2 tot en met 5 jaar en een groep in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Binnenkort wordt er ook nog een tienergroep (12+) geopend! De doelgroep van de Bloemenweide kenmerkt zich vaak door kinderen met verschillende hulpvragen op verschillende/meerdere ontwikkeldomeinen. Er wordt multidisciplinair samengewerkt met verschillende professionals (logopedist, orthopedagoog, fysiotherapeut en kinderergotherapeut, CJG en de GGD).

Aandacht voor jou

 • Een contract van minimaal 18 tot 36 uur
 • Salaris volgens kinderopvang in schaal 6, inpassingnummer afgestemd op jouw kennis en ervaring
 • PPGM-pensioenopbouw
 • Vakantiegeld
 • Eindejaarsuitkering
 • Reiskostenvergoeding
 • Verder staat er een enthousiast en gedreven team op jou te wachten!

Wat breng je mee?

 • Een HBO-diploma Social work/Pedagogiek
 • Bij voorkeur een SKJ registratie of de mogelijkheid hiertoe
 • Het vermogen om cyclisch en systeem gericht te werken, het overzicht te houden en te signaleren
 • Relevante kennis/ervaring in het ontwikkelingsstimulerend werken met uiteenlopende problematieken
 • Dat je op zaterdag inzetbaar bent
 • Openheid, leergierigheid, flexibiliteit, deskundigheid en aanpassingsvermogen

Wie is ’t Schoapie?
Specialistische kindzorggroep de Bloemenweide is een onderdeel van kinderopvang ’t Schoapie. Een kinderopvang op de boerderij, leuk, educatief en met een sterkte band met het buitenleven en de dieren! Een omgeving die iets unieks toevoegt aan het dagelijkse ritme van spelen, eten en slapen. Een plek waar er zoveel mogelijk kind volgend wordt gewerkt: ‘goed kijken en passend aansluiten’. Het belang van het kind staat altijd centraal.

Enthousiast? Solliciteer dan nu!
Stuur vandaag nog een mail met cv naar silvia@schoapie.nl, o.v.v. sollicitatie medewerker kinderopvang. Vacature staat open tot  uiterlijk 01-08-2023. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk. Bel Silvia Nikamp. Tel: 06 22168668.

Volgende BlogKukelekuuuuuu!

Vorige BlogVan boerenbedrijf tot kinderopvang